Sponsors

Schaap_200x200Schaap
Onafhankelijke specialisten in ondernemings- en vastgoedrecht. We adviseren én procederen met scherpte, creativiteit en plezier in ons vak. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, en met diepgaande kennis van hun speelveld. Zo creëren we de kortste route naar optimaal resultaat.

imagebuilding.comImagebuilding.com
Wij zijn de specialist in tijdelijke buitenreclame. Ontwikkelaar van een reeks producten die succesvol zijn vanaf dag één. Ervaren in verschillende branches. Wij hebben de drive om continu te innoveren. We blijven groeien. We grijpen kansen en nieuwe mogelijkheden met beide handen aan, maar blijven ten alle tijden kritisch. Behoud van focus is essentieel in een succesvol bedrijf.

Buro voor de Boeg
Buro voor de Boeg is een Rotterdams bureau voor merkontwikkeling, positionering en marketingcommunicatie. Met veel plezier werken we aan succesvolle concepten en middelen voor mooie merken, projecten en ambitieuze opdrachtgevers. Offline én online (sites, social media, SEO, SEA, display advertising). Onze ruime ervaring in vastgoed, retail, non-profit en business-to-business breiden we nog elke dag uit, ook met prachtige consumentenmerken.

logo-ProgramProgram
Progam Vastgoedontwikkeling is dé specialist in bedrijfsverzamelgebouwen, kantoren en kantoorvilla’s in de regio Rijnmond en Drechtsteden. Alle projecten zijn zeer functioneel van opzet en beschikken over een hoogwaardig opleveringsniveau. Uiteraard ontwikkelen wij energiezuinige gebouwen met energielabel A en gebruiken wij milieuvriendelijke materialen.

Ploum
Bij Ploum helpen wij nationale en internationale ondernemingen om te kunnen doen waar ze goed in zijn. Wij willen dat onze cliënten zonder omhalen hun bedrijfsdoelen realiseren. En dus werken, denken en doen wij alles continu vanuit het oogpunt en het belang van onze cliënten. “It feels like they are a part of the business”, zei een cliënt in een interview voor de Chambers Europe. Ploum is een full service advocaten- en notarissenkantoor met speciale focus op vastgoed. Ons breed samengestelde vastgoedteam werkt onder meer voor binnen- en buitenlandse (institutionele) beleggers, vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars, (ver)huurders van bedrijfsruimte, havengebonden ondernemingen, franchiseorganisaties, energie- en oliemaatschappijen, kabel- en leidingbedrijven, overheden en bouwbedrijven. Het team werkt intensief met elkaar samen, adviseert altijd over ‘the best win’ voor de cliënt en grijpt in waar nodig.

BokaalBokaal
Bokaal is een levendig stadscafé en bierlokaal in het nieuwe hart van Rotterdam

 

 


 

Als sponsor komt u op een plezierige en persoonlijke manier met veel verschillende partijen in contact. U krijgt de mogelijkheid om met enthousiaste vastgoedprofessionals ervaringen uit de vastgoedmarkt te delen.

Presenteren aan leden
Het is mogelijk uw activiteiten en diensten te presenteren aan de leden. Uw logo wordt opgenomen op de website van JOR met een link naar uw eigen website. Ook bent u als sponsor natuurlijk van harte welkom op de informele netwerkborrels en het grote jaarevenement.

Vragen over sponsoring?
Neem dan contact op met: voorzitter@jorinside.nl