Sponsors

Onze sponsors
JOR bekostigt haar activiteiten door de jaarlijkse contributie van haar leden, maar ook door een bijdrage van sponsors die JOR een warm hart toedragen. De sponsors vormen een onderdeel van onze activiteiten en dragen voor een belangrijk deel bij aan de continuïteit van onze vereniging. Wij staan daarom altijd open voor nieuwe sponsors die JOR willen ondersteunen in hun ambitie om een exclusieve vereniging te vormen voor jonge enthousiaste vastgoed professionals in Rotterdam en omstreken.

Door uw financiële bijdrage helpt u ons met de verdere groei van JOR. Als sponsor krijgt u daarvoor van ons terug:

• Uitnodigingen voor diverse (in)formele events welke door JOR worden georganiseerd, zoals diverse borrels (ten minste 4 per jaar), de nieuwjaarsborrel, jaarlijkse studiereis , jaarlijkse sponsor diner en een knallend kerstfeest;
• Het logo van uw organisatie wordt op alle uitingen van JOR vermeld (o.a. website en banners bij (in)formele evenementen en social media);
• Een bedrijfsbezoek van onze leden aan uw organisatie behoort ook tot de mogelijkheden, hier maken we graag nadere afspraken met u over.

Als sponsor komt u op een plezierige en persoonlijke manier met veel verschillende partijen in contact en heeft u de mogelijkheid om met enthousiaste vastgoedprofessionals ervaringen uit de markt te delen.

Vragen over sponsoring of overweegt u onze sponsor te worden?
Neem dan contact op met één van de bestuursleden.


JOR wordt momenteel door de volgende bedrijven gesponsord:

Schaap_200x200

Schaap
Onafhankelijke specialisten in ondernemings- en vastgoedrecht. We adviseren én procederen met scherpte, creativiteit en plezier in ons vak. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, en met diepgaande kennis van hun speelveld. Zo creëren we de kortste route naar optimaal resultaat.

 

imagebuilding.comImagebuilding.com
Wij zijn de specialist in tijdelijke buitenreclame. Ontwikkelaar van een reeks producten die succesvol zijn vanaf dag één. Ervaren in verschillende branches. Wij hebben de drive om continu te innoveren. We blijven groeien. We grijpen kansen en nieuwe mogelijkheden met beide handen aan, maar blijven ten alle tijden kritisch. Behoud van focus is essentieel in een succesvol bedrijf.

Buro voor de Boeg
Buro voor de Boeg is een Rotterdams bureau voor merkontwikkeling, positionering en marketingcommunicatie. Met veel plezier werken we aan succesvolle concepten en middelen voor mooie merken, projecten en ambitieuze opdrachtgevers. Offline én online (sites, social media, SEO, SEA, display advertising). Onze ruime ervaring in vastgoed, retail, non-profit en business-to-business breiden we nog elke dag uit, ook met prachtige consumentenmerken.

 

Ploum
Bij Ploum helpen wij nationale en internationale ondernemingen om te kunnen doen waar ze goed in zijn. Wij willen dat onze cliënten zonder omhalen hun bedrijfsdoelen realiseren. En dus werken, denken en doen wij alles continu vanuit het oogpunt en het belang van onze cliënten. “It feels like they are a part of the business”, zei een cliënt in een interview voor de Chambers Europe. Ploum is een full service advocaten- en notarissenkantoor met speciale focus op vastgoed. Ons breed samengestelde vastgoedteam werkt onder meer voor binnen- en buitenlandse (institutionele) beleggers, vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars, (ver)huurders van bedrijfsruimte, havengebonden ondernemingen, franchiseorganisaties, energie- en oliemaatschappijen, kabel- en leidingbedrijven, overheden en bouwbedrijven. Het team werkt intensief met elkaar samen, adviseert altijd over ‘the best win’ voor de cliënt en grijpt in waar nodig.