Actueel

06 januari 2023

Jong Onroerend Goed Rotterdam verwelkomt WebNL en MAAQ als nieuwe sponsoren.

Met ingang van januari 2023 zijn WebNL en MAAQ building identity toegevoegd als nieuwe sponsoren van de regionale vastgoedclub JOR. Partijen kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking. Het bestuur is ook verheugd om te melden dat de afspraken met de bestaande sponsoren weer zijn verlengd. Zo bestaat de sponsorclub van de JOR momenteel uit Ploum, Schaap, Imagebuilding, WebNL en MAAQ. Wilt u meer weten over sponsormogelijkheden van de JOR? Neem dan contact op met één van de bestuursleden via jor@jorinside.nl.

Informatie over de nieuwe sponsoren;

Over WebNL
”Alles mooier en beter! Dat is de missie van WebNL creative studios. En precies daarom zijn wij sponsor geworden van JOR. We zien dat de jonge, ambitieuze professionals van JOR zich inzetten om ook de vastgoedsector mooier en beter te maken. Op allerlei manieren! WebNL creative studios draagt daar als creatief bureau graag aan bij.

Onze kracht ligt in het doorgronden van vraagstukken, uitdagingen of kansen op het gebied van ondernemen, bedrijfsstrategie en positionering. Van daaruit creëren we merken, middelen, marketingcampagnes en online oplossingen om grotere successen te behalen. Dat doen we op basis van onderzoek en natuurlijk door jou te leren kennen. Dus wat zeg je ervan, zullen we eens kennismaken? Tot snel! ”

Website: www.webnl.nl
Contact persoon: William van der Valk, william@webnl.nl

Over MAAQ building identity
Onze naam vertelt eigenlijk al veel, we maken een gebouwidentiteit. Daar beginnen we met het ontwerp, om van daaruit meerwaarde te realiseren voor het vastgoed. Verder zijn de meeste synoniemen van het werkwoord maken wel op ons van toepassing. Zo bouwen we, creëren we en produceren we. Samenvattend create, control & construct, dit voor kantoren, winkelcentra en woningcomplexen. We doen. En dat al meer dan 35 jaar. Samen met onze mensen, samen met de klant.

Website: www.maaq.nl
Contact persoon: Thimo Mol, thimo@maaq.nl