JO-NL Netwerk event

Jong Onroerend Goed Nederland (JO-NL) introduceert dit jaar zijn eerste landelijke netwerkevent voor zijn leden. Het inspirerende en vernieuwende event zal plaatsvinden op vrijdag 30 juni op het Stadskantoor Gemeente Utrecht aan Stadsplateau 1.

JO-NL is de verbindende vereniging van elf actieve en groeiende regionale beroepsverenigingen voor 515 jonge professionele vastgoedspecialisten, verspreid door heel Nederland. De leden vertegenwoordigen een breed scala aan beroepen en bedrijven; van gemeenten en corporaties, adviesbureaus, makelaars, ontwikkelaars, aannemers, tot beleggers en beheerders.

Elke vereniging stelt zich tot doel een platform te zijn, waar het op een prettige en informele manier mogelijk wordt om, vanuit verschillende invalshoeken, kennis en informatie uit te wisselen over nationale en internationale ontwikkelingen in het vastgoed.

Het thema Contradictions zal deze dag centraal staan. Diverse sprekers zoals Arjen Lubach en Peter Savelberg zullen te horen zijn op het event.

Meld je aan via: http://www.jonlseminar.nl/

 

  programma

  14:30 Ontvangst met koffie en thee
  15:00 Opening en inleiding thema
  15:15 Keynote Arjen Lubach
  16:30 Start workshop ronde 1
  17:30 Start workshop ronde 2
  18:30 Plenaire terugkoppeling
  19:00 Aansluitende borrel met diner
  21:00 Afsluiting en vervolg naar het uitgaansleven van de stad U

Samenvatting

Locatie:Stadskantoor Gemeente Utrecht
Stadsplateau 1
Utrecht
Datum: 30 juni 2017

 • Deel bijeenkomst

Inschrijven

Activiteit: 30 juni - JO-NL Netwerk event

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.