Actueel

10 mei 2017

Arjen Lubach spreker bij event JO-NL

Jong Onroerend Goed Nederland (JO-NL) introduceert dit jaar zijn eerste landelijke netwerkevent voor zijn leden. Het inspirerende en vernieuwende event zal plaatsvinden op vrijdag 30 juni op het Stadskantoor Gemeente Utrecht aan Stadsplateau 1.

JO-NL is de verbindende vereniging van elf actieve en groeiende regionale beroepsverenigingen voor 515 jonge professionele vastgoedspecialisten, verspreid door heel Nederland. De leden vertegenwoordigen een breed scala aan beroepen en bedrijven; van gemeenten en corporaties, adviesbureaus, makelaars, ontwikkelaars, aannemers, tot beleggers en beheerders.

Elke vereniging stelt zich tot doel een platform te zijn, waar het op een prettige en informele manier mogelijk wordt om, vanuit verschillende invalshoeken, kennis en informatie uit te wisselen over nationale en internationale ontwikkelingen in het vastgoed.
Het thema Contradictions zal deze dag centraal staan. Diverse sprekers zoals Arjen Lubach en Peter Savelberg zullen te horen zijn op het event.

Het programma wordt uiterlijk twee weken voor aanvang gepubliceerd op de website. Leden van de Jong Onroerend goed-verenigingen kunnen zich aanmelden op de website van het event: www.jonlseminar.nl. Daarnaast is het mogelijk om een partner- of sponsorschap aan te gaan met JO-NL, waardoor uw bedrijf toegang krijgt tot ons netwerk. Vooralsnog is het evenement alleen bedoeld voor de leden van de landelijke JO-verenigingen.